Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Kontakt mig

Astrid Sangild
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: ASTRID SANGILDTelefon: +4597145017Mobil: +4529471917 Gedhusvej 39
7451 SUNDS
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Wellness og velvære med Forevers Aloevera

 

Jeg hedder Astrid Sangild, er ejer af Aloewellness, og jeg bor ved Ilskov uden for Sunds. Jeg startede selv med at bruge produkterne fra Forever i 2002 og mærkede hurtigt, hvor stor en forskel det betød for mit velvære - her er min historie:

Min underviser i gymnastikforeningen så hvordan, jeg fik det bedre, og hun forslog, jeg fortalte om det til de andre på holdet, og det blev startskuddet for mig. Der var nemlig rigtig mange, der gerne ville prøve disse produkter, så jeg blev forhandler, og i dag har jeg en forretning med stor omsætning, og mange forhandler produkterne sammen med mig

Det at blive forhandler er en mulighed, som jeg nyder at give videre til alle, der har interessen, for når man først har oplevet det velvære, man får af Forevers produkter, så er det svært andet end at elske det.

Min virksomhed har med tiden udviklet sig med speciale i wellness og velvære for alle aldersgrupper. Jeg har deltaget i specialkursus i netop hudplejeprodukter på Forevers hovedkontor i Phoenix i USA. Derudover er jeg stress- og allergikonsulent

Jeg afholder arrangementer, hvor jeg fortæller om den velvære, jeg har opnået og du og dine venner og bekendte også eventuelt kan opnå igennem brugen af Forevers produkter. Mødet kan være hjemme hos dig, i din virksomhed, i din sportsklub, i mit showroom i Ilskov ved Herning eller et helt femte sted.

På tur med Forever

Sammen med Forever kommer jeg rundt omkring i verdenen - og én gang hvert år samles forhandlere til rally. I 2016 var jeg med i Johannesburg og i 2017 var det i Dubai, hvor vi både fik en masse ny viden om Forever og de nye produkter, mødte forhandlere fra alles verdenens hjørner og fik oplevet det land, vi besøgte. I april 2018 er det store Rally/Ewents i Dallas i Texas. Det er i år netop 40 år siden Forever blev grundlagt - så det bliver en ekstra stor fødselsdagsfest i Texas. Jeg er inviteret med, men vi er så heldige at et af vores børnebørn skal konfirmeres netop den dag den store fest er i Texas, så vi er hjemme i Danmark til en dejlig familiefest med vores dejlige Gustav, samtidig med at ca 13.000 Forever forhandler fra hele verden fester i Dallas. I 2019 skal det store Global Rally være i Stockholm. Det vakte stor jubel hos de kommende gæster fra Afrika, USA, Asien, Australien osv. Men vi fra Skandinavien skal være stolte af, at vi nu får lov at være vært for det store argment, og gøre alt til at de andre gæster får en stor oplevelse, som vi har haft rundt i verden når det var os der rejste langt afsted til Rally.