Opret konto Glemt password?

Aloewellness

Astrid Sangild

Independent Forever Business Owner

Lige nu ønsker jeg at endnu flere vil modtage mit spændende nyhedsbrev.

Derfor vil du, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltage i konkurrencen om 5 produkt gevinster med en produkt pr. person

Gevinsterne er: 1 stk dagcreme, 1 stk natcreme 1 stk solcreme, 1 stk solspray og 1 stk massage lotion.

1.Lodtrækningn fandt sted d.10.februar og de 5 glade vindere fik direkte besked.  Nu laver vi en ny runde - med lodtrækning den 26. marts 2017.

Kom meld dig på - og du er måske en af de nye heldige vindere.

  Er du i tvlvl om noget så ring til mig på tlf. 29471917

 

                                  ---000---

 

Velkommen til Aloewellness - og min Forever forretnings hjemmeside.

Her kan du se og læse om alle vores dejlige, kvalitets Aloe Vera produkter jeg forhandler. Du kan også lære om Forever Living Products, herefter kaldet Forever, som er producent af de fantastiske produkter, lavet hovedsaligt af den fine indergele fra nænsomt forarbejdet Aloevera, dyrket med vekseldrift og med geder som naturlig ukudtsbekæmpelse og gødskning.

 

 

FORDELE:                                                                                        

  • Gratis levering ved køb over 500,00 kr.

  • Levering i hele Danmark

  • 90 dages fuld returret

  • Levering med billigste og hurtigste mulighed.

  • Direkte betaling via bankoverørsel eller Mobilepay.

 

SÅDAN BESTILLER DU:

OBS! Når du opretter kundekonto, bliver der sendt en godkendelses-email til dig. Hvis du ikke modtager denne mail, så tjek din spamfilter/uønsket post. Når du har klikket på linket i godkendelsesmailen, kan du handle.

Du kan også altid bestille varer ved at sende en mail til asangild@yahoo.dk, opkald / sms på mobil nr. 29 47 19 17 eller ved at bruge kontakt knappen øverst på denne side.


Ærlighed, Kvalitet og personlig Service vil altid være en selvfølge hos mig og jeg glæder mig til at tage imod dig som kunde.


SUNDHED - WELLNESS og BUSINESS

Er du nysgerrig - dynamisk - eller parat til at prøve noget NYT ?
Jeg kan hjælpe dig igang med at blive selvstændig forhandler.


Om du skulle ønske et indkøbsnummer, med rabat til dit eget forbrug, måske til at tjene lidt ekstra i din fritid - eller du ønsker en fuldtidsbeskæftigelse, det er helt op til dig.

Der er alle muligheder for at indrette din virksomhed så den passer til dine behov. Du kan vælge:

  • Forretningsvejen, hvor du opbygger dit team, som du vejleder og motiverer og får enestående grossistrabat og bonus

  • Produktvejen, hvor du sælger produkter til familie, venner og bekendte og får mulighed for grossistrabatter og bonus ordning.

  • Eller begge veje på én gang, og dermed skabe en sund forretning med store muligheder.

  • Med Aloe Vera fra Forever, kan du skabe en økonomisk sjovere og helbredsmæssigt sundere fremtid - i din Fritid.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.