Aloewellness

Astrid Sangild

Independent Forever Business Owner

 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Jeg søger nye Forever Business Owners

At arbejde med Forever har forandret mit liv. Nu vil jeg hjælpe andre som ønsker en forandring.

Læs mere
 

Kontakt mig

Astrid Sangild
Independent Forever Business Owner

Evt. virksomhed: ASTRID SANGILDTelefon: +4597145017Mobil: +4529471917 Gedhusvej 39
7451 SUNDS
Danmark

Ønsker du, at jeg kontakter dig?

Udfyld dit navn, telefonnummer og/eller din e-mailadresse, så kontakter jeg dig.

Kontakt mig

Wellness og velvære med Forevers Aloe vera

Vidste du godt, du kan købe produkterne til indkøbspris? Det eneste, det kræver, er, at du bliver forhandler. Som forhandler har du mange forskellige muligheder; enten kan du blot købe til dig selv, eller du kan gå hele vejen og skabe en lille eller en stor forretning. 

 

Du kan enten selv registrere dig som forhandler ved at trykke her, følge formularen og skrive, at du er fra Danmark og, at du har "en tidligere kontakt" nemlig mig Astrid Sangild, Sunds. På den måde kommer jeg nemlig til at støtte og vejlede dig - både i, hvad vi har af produkter, men også i hvordan, du kan skabe din egen forretning.

 

Hvis du ikke har lyst til at registrere dig over nettet, eller måske har lyst til at høre mere om, hvad det vil sige at være forhandler, så bare kontakt mig, så tager vi en snak; 29471917 eller asangild@yahoo.dk   Jeg glæder mig til at høre fra dig, da den personlige kontakt er den bedste - det er min erfaring, så skriv eller ring til mig - og jeg hjælper dig med at blive registeret og med evt. at få kendskab til produkterne.

 

Smile


I am Forever